Adviseur fysieke leefomgeving 32-40 uur

Functieomschrijving

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw.


Binnen ons advies en kenniscentrum van Meerlanden zijn  we op zoek naar en adviseur, specifiek voor de fysieke leefomgeving. Je gaat Meerlanden helpen om onze positie in de openbare ruimte uit te breiden. We zijn al bij een aantal gemeenten in ons verzorgingsgebied werkzaam in de openbare ruimte, jij gaat hierbij helpen om het uit te breiden bij andere gemeenten, daar heb je ervaring mee en je hebt een visie voor de langere termijn.

We zijn op zoek naar een generalist, dus je hebt ervaring op verschillende terreinen en hebt duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Je bent het middelpunt tussen interne stakeholders, bewoners en overheden. Je bent in staat om op verschillende niveaus partijen bij elkaar te halen en je werkt hier graag mee samen. Je bent politiek sensitief, snapt wat gemeenten belangrijk vinden en kunt ze op een natuurlijke manier verleiden en overtuigen samen te gaan werken met Meerlanden.

Praktische kennis vertaal je naar uitvoerbare en haalbare realistische doelen, je bent een goede schrijver en met de commerciële skills ben je in staat nieuwe ontwikkelingen te vermarkten. Van landelijk beleid vertaal je het naar lokale situaties.


Naast je ervaring met het verbinden van mensen en kansen zien heb je ook kennis van praktische zaken, zo weet je hoe om te gaan met invasieve exoten, wat voor impact klimaat verandering kan hebben op werkzaamheden in de openbare ruimte.

Meerlanden merkt dat onze klanten vragen om een rol zoals deze, en wij willen anticiperen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van openbare ruimte


Functievereisten

Wat breng je mee?


WO werk- en denkniveau.

Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

Ervaring als beleidsadviseur of consultant is een pre.

Je bent klantgericht ingesteld, kan goed organiseren en bent probleem analytisch.


Wij bieden!


Een bruto maand salaris van maximaal € 5.787,- op basis van een 40-urige werkweek. 

Ons voorstel zal afhankelijk zijn van jouw kennis en ervaring!


Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren een leven lang leren!

Alle faciliteiten om je werk hybride uit te kunnen oefenen. Je kan 50% vanuit huis werken en 50% op kantoor.

Bijdragen aan een organisatie die koploper is in duurzaamheid en waar klantgerichtheid, innovatie en optimalisatie centraal staal.


Maandelijks persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget bestaande uit:

* Levensloopbijdrage 1,94%

* Eindejaarsuitkering 3,5%

* Vakantiegeld 8%.

Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. 

Wil je meer weten, bel dan gerust naar Sanne Schaafsma (recruiter) op 06-10109622