Skip to content

Business analist 32-40 uur

Schiphol, Noord-Holland, Nederland€ 4.453 - € 6.264 per maandInformatie management

Functieomschrijving

Wat bieden wij:Salaris tussen € 4.543 en € 6.264 bruto per maand op basis van 40 uur.

Persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget van 13,44%.

Winstuitkering als er het desbetreffende jaar winst is gemaakt.

Ruime reiskosten vergoeding.

Professionele werkomgeving.

Opleidingen en trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Plezierige werksfeer en leuke collega's.

Actief bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld.

Thuiswerk mogelijkheid.

Affiniteit met de afvalbranche is een pré.Wie ben jij:Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Informatica of een vergelijkbaar veld.

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Sterke analytische vaardigheden en een kritische blik.

Ervaring met data-analysetools en -technieken.

Sterke adviesvaardigheden en organisatiesensitiviteit.

Proactieve communicatief vaardige teamspeler.

Structureert en borgt afspraken met stakeholders.

Passie voor duurzaamheid en de drive om bij te dragen aan een beter milieu.


Kennis en ervaring van AO/IB (administratieve organisatie en interne beheersing)

Kennis en vaardigheden om werkprocessen te visualiserenWat ga je doen:Als business analist binnen ons team informatie management geef je concreet vorm aan de informatievoorziening voor bedrijfsprocessen. Je bent, in samenwerking met proceseigenaren en materiedeskundigen, actief in de voorfase van een verandering. Je maakt analyses en modellen van bedrijfsprocessen en onderkent problemen, kansen en risico's.

Je doet voorstellen voor oplossingsalternatieven met de bijbehorende conceptuele modellen en kosten-batenanalyses. Je kent de impact van veranderingen op bestaande informatiearchitectuur en architectuurprincipes.


Tijdens de realisatiefase neem je deel aan het veranderingsproces. Je levert de inhoudelijke expertise, neemt deel aan of leidt de verandering in de vorm van een project of wijziging en draagt zorg voor een correcte overdracht naar de beheerfase. Tot slot werk je actief mee aan verhoging van de kwaliteit van de opgeleverde producten en diensten.

Je werkt nauw samen met de projectleider ICT, Functioneel beheerders en de Informatiemanager. Ieder heeft zijn eigen specialisme, maar we sparren en ondersteunen elkaar om samen mooie stappen te maken voor de organisatie.


De lijntjes binnen Meerlanden zijn kort, zo kun je snel resultaten behalen. Meerlanden is ook voorloper op het gebied van digitalisering binnen de branche, Het betreft een nieuwe functie binnen de afdeling informatie management bij Meerlanden dus je krijgt de kans er op een eigen manier binnen de wensen van de organisatie vorm aan te geven.Waar ga je werken:


We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen..


Wil je meer weten, bel dan gerust naar Sanne Schaafsma(recruiter) op 06 10 10 96 22.

Vereisten

.

of