Business Intelligence consultant 32-40 uur

Functieomschrijving

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw.


Data is het goud van de organisatie.

Als Business Intelligence consultant binnen Meerlanden ga je helpen om onze data om te zetten in waardevolle informatie. Je helpt bij het verder professionaliseren van onze organisatie op het gebied van gebruikmaken van beschikbare data. Deels  als stuurmiddel en deels als verantwoording voor wat we gedaan hebben.

We zijn onder andere bezig met de implementatie van een Datawarehouse als basis onder PowerBI. We zitten midden in prachtige ontwikkelingen en kijken met interesse naar mogelijkheden om AI (artificial intelligence) oplossingen in verwerking van onze data te gaan inzetten. Kortom je komt in een dynamische omgeving te werken waar alle ruimte en vrijheid is om jezelf verder te ontwikkelen!


Je analyseert de verzamelde gegevens op betrouwbaarheid en genereert desgevraagd rapportages en doet verbetervoorstellen met betrekking tot rapportages en presentatievormen.

Daarnaast inventariseer je de informatiebehoefte van management en staf en vertaal je deze naar passende en bruikbare management- en stuurinformatie en verzamel je op verzoek dan wel proactief gegevens uit verschillende bronsystemen. Om deze vervolgens in een afgeschermde omgeving (datawarehouse) te plaatsen. Je hebt de gegevens dan bruikbaar gemaakt voor interne of externe klanten en /of controle-doeleinden.

Om dit alles te bereiken werk je nauw samen collega’s uit de organisatie.

Als Business Intelligence consultant maak je deel uit van het Informatiemanagement team en val je hiërarchisch onder de Informatiemanager


Je standplaats wordt ons nieuwe kantoor op Schiphol Rijk waar je in een moderne omgeving samen gaat werken met je collega's om de gezamenlijke doelen te bereiken, informatie deelt met anderen en je team ondersteunt op positieve wijze om de samenwerking te stimuleren.

Functievereisten

Wat breng je mee?


Minimaal hbo afgerond richting richting informatica, bedrijfskunde of soortgelijk.
Klantgericht en dienstverlenend.

                                            Ervaring en kennis van stuurinstrumenten en rapportagetools.

                                                              Ruime ervaring met Qlikview.                                                                  

Minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied Business Intelligence.

                                                                           


Wat bieden wij?

Een salaris tussen de €3.528,- en € 5.009,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
Ons voorstel zal afhankelijk zijn van jouw kennis en ervaring.Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.

We Investeren graag in jou en bieden daarom verschillende mogelijkheden tot het volgen van cursussen of een opleiding.
Persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget bestaande uit:
* levensloopbijdrage 1,94%
* eindejaarsuitkering 3,5%
* vakantiegeld 8%