Overslaan naar content

Concern controller 40 uur

Op locatie
  • Rijsenhout, Noord-Holland, Nederland
€ 5.356 - € 7.761 per maandConcern controlling

Functieomschrijving

De Concern Controller geeft leiding aan de afdeling Concern Control. De Concern Controller maakt deel uit van het Leiderschapsteam van Meerlanden. Actieve samenwerking met de managers van de business units en de managers van andere organisatieonderdelen die deel uitmaken van het leiderschapsteam is essentieel. De Concern Controller werkt nauw samen met de manager Business Control ten aanzien van de Planning&Control cyclus en de financiële beheersing van Meerlanden.


Wat bieden wij:

Salaris tussen € 5356,- en € 7761,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget van 13,44%.

Goede reiskostenvergoeding.

Winstuitkering als er het desbetreffende jaar winst is gemaakt.

Professionele werkomgeving.

Opleidingsmogelijkheden.

Actief bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld.

Thuiswerk mogelijkheid.


Wie ben jij:

Een financiële-bedrijfskundige en/of bedrijfseconomische opleiding op WO-niveau.

Registratie als RA of RC.

Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Uitstekende kennis van SAP, consolidatieprocessen en wet- en regelgeving op jaarverslag en CSRD.

Goed beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat ga je doen:

Als concern controller ga je aan het werk met de jaarlijkse planning & control-cyclus bestaande uit de maand, kwartaal en jaarcijfers. De begroting en je meerjarenraming heb je ook in je takenpakket.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de accountant en trekker van de duurzaamheidsverslaglegging (CSRD). Je bewaakt de budgetten en uitputting daarvan en werkt daarin samen met Business Control. Je hebt een adviserende rol hierin.

Daarnaast ga je leidinggeven aan de financial controller en hoofd financiële administratie, je stuurt ze aan en voert benodigde veranderingen door op een motiverende manier.

Risicomanagement is een ander onderdeel van je werkzaamheden, je fungeert ook als Risk-Officer en hebt periodiek overleg met de audit commissie van de Raad van Commissarissen.

Procesoptimalisatie loopt als en rode draad door je werkzaamheden, te denken valt aan optimalisatie van AO/IC tot het opstellen van een personeelsplan met de focus op kosten, interventies op gebied van duurzame inzetbaarheid gericht op de korte en lange termijn.

Qua budgetbewaking ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende diensten en bewaak je de liquiditeitsontwikkeling en je adviseert de directie hierin en je onderhoud de contacten met de banken hierover.


Je overige werkzaamheden bestaan uit:

  • Verzorgen aangifte VpB
  • Coördinerende rol bij aanbestedingen
  • Opstellen personeelsplan
  • Bewaakt het benutten van mogelijke subsidieregelingen

Waar ga je werken:

We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen.

Wil je meer weten, bel dan gerust naar Sanne Schaafsma(recruiter) op 06 10 10 96 22.

Vereisten

Ben je gedreven en heb je de ervaring, dan kom ik graag met je in contact!

of