HR business partner (m/v) 32 uur

Functieomschrijving

Zoek jij een leuke HR-rol binnen een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid en circulariteit? Zoek je een organisatie die het belangrijk vindt om ook arbeidskansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? En zoek je een organisatie die in beweging is? Kom dan bij ons solliciteren als HR business partner! 


Jouw functie als HR business partner bij Meerlanden

Als business partner ondersteun, coach en adviseer jij je interne klanten op jouw vakgebied. Jouw portefeuille omvat de bedrijfsonderdelen staf, compostering & vergisting, onze kringloopwinkel Meerwinkel en het regionaal sorteercentrum. Dit betekent dat je zowel met directie, management als de operatie in gesprek bent. Daarnaast ben je niet alleen op locatie Rijsenhout te vinden, maar ook op onze buitenlocaties.


Je hebt een HR advies rol en je vindt het daarnaast leuk om diverse HR projecten op te pakken. Je hebt een belangrijke rol in het verzuimproces en duurzame inzetbaarheid van personeel. Je vormt een duo met de andere HR business partner die de operatie (inzameling, openbare ruimten en milieustraten) als aandachtsgebied heeft. Jullie hebben een eigen portefeuille, maar trekken samen op en ondersteunen elkaar waar nodig.


In het HR team werken verder twee HR supportmedewerkers, een HR assistent en een recruiter, onder leiding van de HR manager.

Functievereisten

Wat breng je mee?


Een relevant (minimaal) Hbo opleiding.

Minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Teamspirit.

Energie en enthousiasme om bij ons aan de slag te gaan.

Interesse in thema’s als duurzaamheid, sociale participatie, duurzame inzetbaarheid en verzuim.


Wat bieden wij?

Een salaris tussen de € 3.510,- en € 4.984,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
Ons voorstel zal afhankelijk zijn van jouw kennis en ervaring!


Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.

Flexibel werken vanuit huis of de diverse locaties van Meerlanden is mogelijk.

We Investeren graag in jou en bieden daarom verschillende mogelijkheden tot het volgen van cursussen of een opleiding.Persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget bestaande uit:
* levensloopbijdrage 1,94%
* eindejaarsuitkering 3,25%
* vakantiegeld 8%.Een organisatie die koploper is in duurzaamheid en waar klantgerichtheid, innovatie en optimalisatie centraal staan om in de eigen branche duurzaamheidskoploper te blijven.


Wil je meer weten, bel dan gerust naar Sanne Schaafsma (recruiter) op 06-10109622