HR business partner (m/v) 32-40 uur

Functieomschrijving

We zijn bij Meerlanden op zoek naar een professionele HR businesspartner binnen een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid en circulariteit.  We zijn een organisatie die het belangrijk vindt om ook arbeidskansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Solliciteer als HR business partner.


Jouw functie als HR business partner bij Meerlanden

Als business partner ondersteun, coach en adviseer jij je interne klanten op jouw vakgebied. Jouw portefeuille omvat de bedrijfsonderdelen staf, compostering & vergisting, onze kringloopwinkel Meerwinkel en het regionaal sorteercentrum. Dit betekent dat je zowel met directie, management als de operatie in gesprek bent. Daarnaast ben je niet alleen op locatie Rijsenhout te vinden, maar ook op onze buitenlocaties.

Je hebt ervaring met verzuim en preventie, hebt daar je eigen ideeën over en weet hoe je dit kan aanpakken en uitrollen binnen de organisatie.


Je hebt een HR advies rol en je vindt het daarnaast interessant om diverse HR projecten op te pakken. Je hebt een belangrijke rol in het verzuimproces en duurzame inzetbaarheid van personeel. Je vormt een duo met de andere HR business partner die de operatie (inzameling, openbare ruimten en milieu straten) als aandachtsgebied heeft. Jullie hebben een eigen portefeuille, maar trekken samen op en ondersteunen elkaar waar nodig.

Je hebt de nodige can do energie en pakt projecten zelfstandig en proactief op, je werkt deze uit en implementeert deze in de organisatie.

Van de HR manager neem je lopende zaken open die aandacht verdienen.


Functievereisten

Wat breng je mee?


Een relevant (minimaal) Hbo opleiding.

Minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Teamspirit.

Energie en enthousiasme om bij ons aan de slag te gaan.

Interesse in thema’s als duurzaamheid, sociale participatie, duurzame inzetbaarheid en verzuim.


Wat bieden wij?


Marktconform salaris gebaseerd op ervaring en achtergrond.Flexibel werken vanuit huis of de diverse locaties van Meerlanden is mogelijkEen organisatie die koploper is in duurzaamheid en waar klantgerichtheid, innovatie en optimalisatie centraal staan om in de eigen branche duurzaamheidskoploper te blijven.


Wil je meer weten, bel dan gerust naar Sanne Schaafsma (recruiter) op 06-10109622

           Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, tegelijkertijd niet gewenst