Inkoop adviseur 32-40 uur

Functieomschrijving

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw.


Ons inkoopbeleid is duurzaam, samen, sociaal en innovatief: ‘Circulair tenzij’. Binnen bedrijfseconomische grenzen selecteren wij bij voorkeur leveranciers en producten, diensten en/of werken die zich hierin duidelijk onderscheiden.


Als inkoper bij ons bedrijf ondersteun je verschillende afdelingen bij inkoopprocessen. Je helpt je collega’s om contracten af te sluiten met aanbestedingen in de openbare ruimte, onze eigen groene energie fabriek, met bouwondernemingen, installatiebedrijven en adviesbureaus. Zeer uiteenlopende inkooptrajecten dus! Jij hebt daarbij een scherp oog voor de juridische aspecten van het vak en bent vertrouwd met de daarbij behorende regelgeving. Daarnaast staan wij voor een circulaire economie, wat betekent dat je daar in het inkoopproces ook mee aan de slag zal gaan.

Als je op zoek bent naar een duurzame inkoop functie zonder teveel juridische aspecten is dit de perfecte functie!

Als inkoper bij Meerlanden ga je zelfstandig aan het werk met het uitvoeren van tactische inkooptrajecten. Je voert Europese aanbestedingstrajecten uit naast kleinere inkooptrajecten. Hierbij maak je commerciële afspraken en ben je mede verantwoordelijk voor het contractbeheer hiervan.

Het team werkt vanaf ons nieuwe kantoor op Schiphol en bestaat uit een manager, contractbeheerder en een inkoper. een klein team, waarin de lijnen kort zijn en er snel geschakeld kan worden.

We zijn op zoek naar een collega in dienstverband.

Functievereisten

                                                                                   


HBO werk- en denkniveau, opleiding: CE, MER, FM, bedrijfskunde of Nevi 2.

Minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring.

Juridische kennis contractrecht en aanbestedingsregelgeving.

Bij voorkeur ervaring met inkoop- en (Europese) aanbestedingstrajecten van bouwkundige of civieltechnische werken en diensten.

Enige kennis van ARW, UAV en RAW is een pre.

                                                        Communicatief sterk en gaat gestructureerd te werk.                                                        Bruto € 3.781,- tot € 5.314,- per maand op basis van 40 uur per week.
Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.

We Investeren graag in jou en bieden daarom verschillende mogelijkheden tot het volgen van cursussen of een opleiding.


Persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget bestaande uit:
* levensloopbijdrage 1,94%.
* eindejaarsuitkering 3,5%.
* vakantiegeld 8%.