Skip to content

Opleidingstraject vrachtwagen chauffeur

Heemstede, Noord-Holland, Nederland€ 2.375 - € 2.375 per maandHuis aan huis Inzameling

Functieomschrijving

Wat bieden wij:Startsalaris van € 2375 bruto op basis van 40 uur.

Wij plannen en organiseren je opleiding voor je C rijbewijs.

Persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget van 13,44%.

Een opleidingsovereenkomst.

Standplaats Heemstede.

Goede reiskosten vergoeding.

Winstuitkering als er het desbetreffende jaar winst is gemaakt.

Vast rooster, je werkt van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:00. Bij uitzondering op zaterdag.

Opleidingen en trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Plezierige werksfeer en leuke collega's.


Wie ben jij:Je bent in bezit van geldig rijbewijs B.

Je hebt al een aantal jaren rij ervaring.

VCA basis of bereid deze te halen.

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat ga je doen:Jij gaat jezelf samen met je opleider en Meerlanden ontwikkelen tot vrachtwagenchauffeur op onze locatie Heemstede.

Van maandag tot en met vrijdag ben jij op pad om minicontainers te legen. De eerste maanden ga je als belader de wijken leren kennen en ga je ontdekken of het vak bij je past. Daarna ga je starten met het opleidingstraject en ga je kennis op doen van de theorie en krijg je rijlessen van onze opleider in de vrachtwagen.


Samen met een collega vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het inzamelen van huishoudelijk afval met een zijlader en achterlader Je leegt de minicontainers in de verschillende gemeenten, waar Meerlanden verantwoordelijk is voor de afvalinzameling.
Klein onderhoud, reinigen en schoonmaken van het voertuig is ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.


Je gaat na 3 maanden als belader en bijrijder gewerkt te hebben starten met het opleidingstraject voor een groot rijbewijs (C). In de eerste maanden leer je de wijken kennen, leer je veilig en efficiënt te werken met de vrachtwagen en de bedieningssystemen. Wij verzorgen dit opleidingstraject voor jou en zetten ons in om samen met jou je op te leiden voor je C rijbewijs. Van jou verwachten we een gezonde dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen om dit opleidingstraject tot een succes te maken

.


Waar ga je werken:


Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw. We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen.


Wil je meer weten, bel dan gerust naar Sanne Schaafsma(recruiter) op 06 10 10 96 22


Vereisten

.

of