Overslaan naar content

Regiomanager inzameling 40 uur

Op locatie
  • Rijsenhout, Noord-Holland, Nederland
€ 5.500 - € 6.600 per maandDirectie en Management

Functieomschrijving

Kom werken als regiomanager bij Meerlanden regio west, onder jou komen de locaties Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Hillegom en Heemstede Bloemendaal te vallen.


De regiomanager inzameling is op tactisch niveau verantwoordelijk voor het uit (laten) voeren van de inzameling van afval, conform DVO of contract, doelstellingen excellente dienstverlener en verwachtingen gemeente of klant. Meerlanden heeft haar verzorgingsgebied ingedeeld in oost en west.

Onder west vallen de gemeenten Lisse, Hillegom, Noordwijk en Heemstede/Bloemendaal, onder oost de gemeenten Haarlemmermeer, Aalsmeer en Diemen. 


De regiomanager geeft leiding aan zijn of haar teams, bestaande uit teamleiders en planners en is verantwoordelijk voor de te leveren output op bijvoorbeeld gewerkte uren ten opzichte van gebudgetteerde uren. Qua doorontwikkeling ben je medeverantwoordelijk voor onder andere verbouwen van bestaande milieustraten en realiseren van nieuwe locaties.
Daarnaast draagt de regiomanager zorg voor optimale dienstverlening op het gebied van afval & grondstoffen en milieu.


Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor de operatie, personeel, financiën en communicatie en rapporteer je aan de business unit manager. Ook adviseer je de businessmanager bijvoorbeeld op het vlak van afval en milieu en zorgt voor naleving van bedrijfsregels op het gebied van ARBO, veiligheid en VGM. Je onderhoudt contact met de contractmanagers over de kwaliteit van de uit te voeren dienstverlening en klanttevredenheid. 


Je stelt het(financiële) jaarplan op en je bent budgethouder voor toegewezen afdelingen en legt hier maandelijks financiële verantwoording over af.

Het sturen op basis van uren en financiën binnen gestelde normen (o.a. KPI’s) en de daaraan gekoppelde en vastgestelde budgetten We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen.


Vereisten


Wie ben jij:

5 jaar ervaring in soortgelijke functie en branche.

Opleiding hbo richting civiel, supply chain, bedrijfskunde of transport.

Kennis van maatschappelijke, politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Relevante kennis van het regionale publiek domein.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Financieel onderlegd en kennis van begrotingen en budgetten.

VCA VOL of bereid dit te behalen.

Je werkt als projectleider actief mee aan projecten, zowel intern als extern, je hebt ervaring in het projectmatig werken (Prince2 of IPMA)Wat bieden wij:


Brutosalaris indicatie € 6000- per maand op basis van 40 uur per week.

Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.

We Investeren graag in jou en bieden daarom verschillende mogelijkheden tot het volgen van cursussen of een opleiding.

Goede reiskostenvergoeding.

Winstuitkering als er winst is gemaakt.

Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,44%


Waar ga je werken:


We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen.


Wil je meer weten, bel dan gerust naar Sanne Schaafsma(recruiter) op 06 10 10 96 22

of