Skip to content

Regiomanager 40 uur

Rijsenhout, Noord-Holland, Nederland€ 5.530 - € 5.530 per maandDirectie en Management

Functieomschrijving

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw.


De regiomanager inzameling is op tactisch niveau verantwoordelijk voor het uit (laten) voeren van de inzameling van afval, conform DVO of contract, doelstellingen excellente dienstverlener en verwachtingen gemeente of klant. Meerlanden heeft haar verzorgingsgebied ingedeeld in oost en west.

Onder west vallen de gemeenten Lisse, Hillegom, Noordwijk en Heemstede/Bloemendaal, onder oost de gemeenten Haarlemmermeer, Aalsmeer en Diemen. Voor zowel regio oost als west zijn we op zoek naar een regiomanager inzameling en milieu straten.


De regiomanager geeft leiding  aan zijn of haar teams, bestaande uit teamleiders en planners en is verantwoordelijk voor de te leveren output en doorontwikkeling van de afdelingen.

Daarnaast draagt de regiomanager zorg voor optimale dienstverlening op het gebied van afval & grondstoffen en milieu.

Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor de operatie, personeel, communicatie, financiën en communicatie en rapporteer je aan de business unit manager. Je adviseert de businessmanager bijvoorbeeld op het vlak van afval en milieu en zorgt voor naleving van bedrijfsregels op het gebied van ARBO, veiligheid en VGM. Je onderhoudt contact met de contractmanagers over de kwaliteit van de uit te voeren dienstverlening en klanttevredenheid. 


Je stelt het(financiële) jaarplan op en je bent budgethouder voor toegewezen afdelingen en legt hier maandelijks financiële verantwoording over af.

Het sturen op basis van uren en financiën binnen gestelde normen (o.a. KPI’s) en de daaraan gekoppelde en vastgestelde budgetten 

Je werkt als projectleider actief mee aan projecten, zowel intern als extern, je hebt ervaring in het projectmatig werken (Prince2 of IPMA)


We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen.


Vereisten5 jaar ervaring in soortgelijke functie en branche.

Opleiding richting civiel, supply chain of transport.

Kennis van maatschappelijke, politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Relevante kennis van regionale publiek domein.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

VCA VOL of bereid dit te behalen.

Bruto indicatie € 6000- per maand op basis van 40 uur per week.
Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.

We Investeren graag in jou en bieden daarom verschillende mogelijkheden tot het volgen van cursussen of een opleiding.Persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget bestaande uit:
* levensloopbijdrage 1,94%.
* eindejaarsuitkering 3,5%.
* vakantiegeld 8%.

of