Senior adviseur circulaire economie 28-40 uur

Functieomschrijving

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw.


Binnen het team beleid en advies zijn we op zoek naar een adviseur circulaire economie(senior). Het team bestaat naast een manager uit een senior adviseur afval en grondstoffen, senior adviseur openbare ruimte en twee trainees.

Als adviseur ondersteun je onze 8 aangesloten gemeenten bij het opstellen en aanscherpen van afvalbeleid en levert relevante gegevens en informatie een management en gemeenten.
Je focus ligt op het gebied van afval(beleid), grondstoffen, circulaire economie.


Daarnaast oriënteer je je op nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen de branche op landelijk en regionaal niveau en vertaalt deze naar onze situatie. Dit doe je door congressen en kennissessies bij te wonen en contact te leggen met branchegenoten en koepelorganisaties. Ook kun je Meerlanden en onze aangesloten gemeenten vertegenwoordigen, bijvoorbeeld in werkgroepen van de Metropoolregio Amsterdam en expertgroepen van de branchevereniging. Je weet landelijke ontwikkelingen te vertalen naar onze doelstellingen rond excellente dienstverlening, bedrijfsvoering en duurzame grondstofregie. Je brengt de informatie actief onder de aandacht.

Het verzamelen, structureren en presenteren van informatie is een belangrijk onderdeel van je werk, bijvoorbeeld middels notities, presentaties en beleidsstukken. Daarnaast is het belangrijk dat je sterke onderzoek vaardigheden hebt, en het leuk vind om dingen uit te zoeken.

Indien je affiniteit hebt met projectleiderschap kun je ook optreden als projectleider van kleine projecten rond innovaties. Bijvoorbeeld door bedrijven uit een winkelstraat te verbinden om gezamenlijk afval te scheiden en in te zamelen.


Functievereisten

Wat breng je mee?                                           WO studie gericht bij voorkeur op afval, grondstoffen en sustainability

                                           Ervaring in het werken in een overheids- en politieke omgeving 

                                           Minimaal 3 jaar ervaring als adviseur

                                           Ervaring en kennis op gebied van projectmanagement is een pre.


Wat bieden wij?

Bruto € 3528 tot € 5009 per maand op basis van 40 uur per week.

                                                                                                          


Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.

We Investeren graag in jou en bieden daarom verschillende mogelijkheden tot het volgen van cursussen of een opleiding.
Persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget bestaande uit:
* levensloopbijdrage 1,94%
* eindejaarsuitkering 3,25%
* vakantiegeld 8%.                                    Wil je meer weten, bel dan naar Sanne Schaafsma (recruiter) op 06-10109622                                      Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, tegelijkertijd niet gewenst.

.