Senior adviseur duurzaamheid en openbare ruimte (m/v) 32-40 uur

Functieomschrijving

Je bent op zoek naar een functie waarin je het verschil kan maken. Je bent graag bezig met de thema’s duurzaamheid en het mooi en groen houden van onze openbare ruimte. Je zoekt een organisatie die circulariteit een warm hart toe draagt, en waar je duurzame innovatie daadwerkelijk kunt realiseren. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Word onze adviseur duurzaamheid en openbare ruimte. 


In de openbare ruimte zijn wij dagelijks met enthousiaste teams actief met de aanleg en onderhoud van groen, civiel, reiniging, ongedierte bestrijding en vele andere activiteiten. Met elkaar maken we de leefomgeving mooi en schoon!


Jij wil de uitdaging aangaan om Meerlanden tot toonaangevende kennispartner in de openbare ruimte te ontwikkelen voor onze gemeentelijke klanten. Waar gemeente ons al goed weten te vinden als sparringpartner voor afvalinzameling, willen we dit ook voor de inrichting en het beheer van openbare ruimte. We zijn immers al 10 jaar actief op deze discipline, en er is veel kennis in huis. Jij zorgt ervoor dat we op tijd aan tafel zitten bij de inrichtingsplannen. Dit zodat we mee kunnen denken over de inrichting van de openbare ruimte en daarbij rekening houden met het duurzaam onderhouden van deze buitenruimte.


Jij krijgt de mooie taak om als adviseur duurzaamheid en openbare ruimte bij te dragen aan onze ambitie om 50% te groeien in de komende 3 jaar. Waar wij nu voor drie gemeenten de volledige openbare ruimte beheren, hebben we de ambitie dat voor al onze gemeenten te doen. Dit betekent investeren in het opbouwen van je netwerk bij onze aangesloten gemeenten.


Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties neem je deel en draag je bij aan landelijke netwerkgroepen. Recent hebben wij bijvoorbeeld een innovatieve methode ontwikkeld om het mediterrane draaigatje (een invasieve mier) te bestrijden. Nu staan wij voor de uitdaging om ook de Japanse duizendknoop te bestrijden. Ook rond duurzaamheid en circulariteit lopen veel projecten zoals circulaire verwerking van bermgras en hergebruik van materialen.


Je weet ontwikkelingen te vertalen naar onze doelstellingen rond excellente dienstverlening, bedrijfsvoering en duurzame grondstofregie. Je brengt de informatie actief onder de aandacht bij adviezen.


Kortom een leuke uitdagende rol waarbij je sparringpartner en adviseur bent voor de interne organisatie, gemeenten en andere stakeholders op tactisch inhoudelijke vraagstukken.

Functievereisten

Wat breng je mee?


WO werk- en denkniveau.

Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

Ervaring als beleidsadviseur of consultant is een pre.

Je bent klantgericht ingesteld, kan goed organiseren en bent probleem analytisch.


Wij bieden!


Een bruto maand salaris van maximaal € 5.787,- op basis van een 40-urige werkweek. 

Ons voorstel zal afhankelijk zijn van jouw kennis en ervaring!


Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren een leven lang leren!

Alle faciliteiten om je werk hybride uit te kunnen oefenen. Je kan 50% vanuit huis werken en 50% op kantoor.

Bijdragen aan een organisatie die koploper is in duurzaamheid en waar klantgerichtheid, innovatie en optimalisatie centraal staal.


Maandelijks persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget bestaande uit:

* Levensloopbijdrage 1,94%

* Eindejaarsuitkering 3,5%

* Vakantiegeld 8%.

Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. 

Wil je meer weten, bel dan gerust naar Sanne Schaafsma (recruiter) op 06-10109622