Transportchauffeur CE 37,5 uur

Functieomschrijving

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw.


Jouw werkdag als transport chauffeur:


Eerst even rustig opstarten met het team In Rijsenhout, je standplaats. De ene week doe je dat om 6.00 uur in de ochtend en de andere week om 13.45 uur in de middag.  Met de teamleider en je collega's neem je de dag door en bespreek je eventuele bijzonderheden. Dan ga je zelfstandig op pad om de volle afvalcontainers te verwisselen. Dit kan bij bedrijven zijn, maar ook bij de milieu straten of afvalinzameling. Je takelt de container door middel van een haak- of kettingsysteem op de vrachtwagen. Vervolgens zorg je dat de container op de juiste locatie komt. 

Er wordt gewerkt met aanhangers, het werken met optakelen van de containers met een ketting vergt precisie en vraagt de nodige skills van je.

Je rijdt dan wel alleen, maar je staat veel in contact met collega’s. Je bent trots op je vrachtwagen en zorgt dat deze er tip top uitziet. Aan het einde van de dag maak je een ronde om de vrachtwagen en pleeg je klein onderhoud aan het voertuig.

Vele handen maken licht werk. Om de weekenddiensten in te vullen draai je mee in het weekendrooster. Ieder half jaar krijg je dit rooster en weet je welke weekenden je gepland staat. per jaar werk je 6 maal in het weekend, op zaterdag of op zondag.

Het is een afwisselende baan die verschillende disciplines kent, dat maakt deze baan divers en uitdagend.Functievereisten

Wat breng je mee?Rijbewijs  CE.
Ruime ervaring met rijden met aanhanger.

                                                                                              Code 95.

                                                                                               VCA.


Wat bieden wij?

Een bruto maand salaris van minimaal €2.302,- en maximaal €2.798,- op basis van een 40-urige werkweek.
Ons voorstel zal afhankelijk zijn van jouw kennis en ervaring!

Tweewekelijks rooster van 6.00 – 14.00 uur en 13.45 – 21.45 uur. 

Hiervoor krijg je een toeslag van 7,5%.


Persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget bestaande uit:
* levensloopbijdrage 1,94%.
* eindejaarsuitkering 3,5%.
* vakantiegeld 8%.


Opleiding budget