Overslaan naar content

Veiligheidskundige 32-40 uur

Op locatie
  • Rijsenhout, Noord-Holland, Nederland
€ 3.989 - € 5.606 per maandKAM

Functieomschrijving

Wat bieden wij:Salaris tussen € 3.989,- en € 5.606,-,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget van 13,44%.

Functie specifieke op jou gerichte opleidingen en trainingen.

Winstuitkering, gebaseerd op de winst die er gemaakt is

Mogelijkheid tot thuiswerk.

Ruime reiskostenvergoeding.

Plezierige werksfeer en leuke collega's.

Actieve bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld.


Wie ben jij:

Je hebt een  afgeronde mbo hbo opleiding integrale veiligheidskunde  of een MVK/HVK diploma en al een aantal jaar werkervaring als veiligheidskundige opgedaan in een logistieke en operationele omgeving, liefst verdeeld over meerdere locaties. Aanvullend aan  je opleiding heb je de opleiding ADR veiligheidsadviseur afgerond of ben je bereid dit te behalen in het eerste jaar.  Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar en bereid op onze verschillende locaties te werken. Om je te verplaatsen ben je in bezit van rijbewijs B, je kunt gebruik maken van een pool auto om bezoeken af te leggen als dat nodig is.

Wat ga je doen:

Als KAM-veiligheidskundige heb je een divers takenpakket. Zo lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van een visie ten aanzien van risicomanagement en veiligheid, manage je de ARBO en veiligheidsrisico's en neem je actief deel aan de verschillende veiligheids overleggen.


Je bent bekend met de geldende standaarden zoals VCA en de safety culture ladder. Daarnaast voer je in het veld verschillende werkplekinspecties uit en coördineert HAZOP en beoordeeld MOC aanvragen. Het begeleiden van toolboxen en erop toezien dat deze worden gegeven volgens de geldende norm is een ander aspect van je werkzaamheden.

Dit alles leg je vast in het kwaliteitsmanagementsysteem waar Meerlanden mee werkt.

Je voert zelfstandige en onafhankelijke ongevalsonderzoeken uit rapporteert aan de directie en het management en je geeft advies.

Je bent gewend projectmatig te werken op het gebied van het beoordelen veiligheidskaders en studies. Als voorbeeld van projectmatig werken beoordeel je bijvoorbeeld werkzaamheden in vervuilde grond, de bouw van nieuwe gebouwen. Ook stel je het ADR jaarverslag op.

Voor de interne externe audits ben je het contactpersoon voor de afdelingen waar de audit plaats gaat vinden.


Jij vormt een team met je manager, aan wie je rapporteert en je bent de KAM-veiligheidskundige binnen Meerlanden. Je hebt dagelijks contact met de verschillende teamleiders en managers. Van manager van onze eigen groen gasfabriek tot teamleider milieustraat, teamleider openbare ruimte of inzameling. Dit alles maakt het een zeer afwisselende en uitdagende functieWaar ga je werken:


We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen.


Wil je meer weten, bel dan gerust naar Sanne Schaafsma(recruiter) op 06 10 10 96 22


Vereisten

.

of